29 ianuarie 2017

TRUCUL prin care iti poti da seama daca merele din supermarket sunt pline de chimicale!

Supermarket-uri sunt pline de mere aduse de peste mări și țări, dar pline de chimicale, acestea fiind tratate cu tot felul de substanțe, printre care și ceară, pentru a nu expira prea repede.Ceara care se folosește pentru a da merelor strălucire și rezistență se obține din substanțe toxice, care are capacitatea de a păstra în coaja merelor toate pesticidele și tratamentele care au fost folosite pentru creșterea merelor, până la recoltare.
Așadar, aceste substanțe nu se vor îndepărta printr-o simplă spălare cu apă rece, așa cum se întâmplă în cazul merelor netratate cu ceară. Dacă le consumăm pe termen lung în această formă, crește chiar posibilitatea de a ne îmbolnăvi de alergii, cancer, boli de inimă, diabet, tiroidă.

Există un test simplu care îți arată dacă merele pe care tu le iei de la supermarketul de unde faci de obicei cumpărăturile conțin astfel de chimicale, potrivit unica.ro.

În primul rând, dacă fructul este foarte lucios și are un miros de rășină combinat cu mirosul lui natural, acesta este un prim semn că nu ai cumpărat ceea ce trebuie. În al doilea rând, dacă le lași puțin în apă fierbinte, pe suprafața merelor poți observa o peliculă de culoare albă, care se casează.

Totuși, poți scăpa de ceara deloc benefică de pe mere printr-o metodă ingenioasă. Iată ce ai de făcut!

Umple o oală cu trei litri de apă călduță. În apă adaugă un pahar de oțet și 3 lingrui de bicarbonat de sodiu. Amestecă bine, până când soluție devine omogenă. Spală merele cu acest amestec, până când nu mai simți la mână că sunt lipicioase.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts