25 ianuarie 2017

Tratează migrena cu un amestec simplu si eficient. Sigur il ai in bucatărie!

La un moment dat in viaţa, cu totii ne confruntam cu durerile suparatoare de cap. Si de obicei pentru a combate nesuferita migrena apelam la medicamentele sintetice, care au numeroase efecte adverse. 
Cel mai bine este să optăm pentru produsele naturiste atunci când avem mici probleme de sănătate.
Site-ul Sciencedaily, citat de one.ro, susţine că migrenele provocate de deshidratare şi de dezechilibre ale sărurilor minerale din organism pot fi combătute cu un remediu extrem de simplu, eficient şi la îndemâna oricui.

Elementele din compoziţie se găsesc în bucătaria oricărei gospodine. Uită de apirină şi alte pastile şi încearcă amestecul format din apă, lămâie şi sare. Reţeta se prepară în câteva minunte: pune într-un pahar cu apă plată zeama de la o lămâie şi două linguriţe de sare roz de Himalaya (este de bună calitate şi conţine aproximativ 80 de minerale). Consumul amestecului minune are rolul de a reechilibra electroliţii din corp, de a combate durerile de cap şi, nu în ultimul rând, de a întări sistemul imunitar.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts