29 ianuarie 2017

Scapă de VASELE de SÂNGE sparte de pe FAȚĂ cu aceste soluții NATURALE

Vasele de sânge sparte pe faţă sunt deseori întâlnite alături de senzaţia de arsură şi roşeaţă la nivelul tenului. Factorul genetic, înaintarea în vârstă, dezechilibrele hormonale, consumul excesiv de alcool, expunerea excesivă la soare sau dilatarea vaselor (provocată de cuperoză sau acnee rozacee) sunt factori ce stau la baza apariţiei acestei probleme.Pentru combaterea vaselor de sânge sparte, vizibile, merită luate în calcul următoarele remedii naturiste:Mască cu tomate verzi


Se iau 1-2 roşii verzi, necoapte, care se mixează foarte fin. Peste piureul obţinut se toarnă o jumătate de linguriţă ulei de măsline şi se amestecă bine. Masca se aplică uniform, într-un strat gros, pe suprafaţa pielii, şi se lasă să acţioneze timp de 10-15 minute, după care se spală cu apă caldă ne informează topremediinaturiste.ro

La final, tenul se tamponează cu suc de aloe rece (în acest scop, frunzele plantei se pun în frigider timp de câteva ore, înainte de procedura). Tratamentul se urmează cel puţin 1 săptămână.


Mască de cătină


O lingură de boabe de cătină coapte se amestecă cu brânză de vaci sau smântână naturală. Amestecul se întinde pe întreaga suprafaţă a pielii şi se lasă timp de 30 de minute, apoi se clăteşte masca cu apă rece.

Procedura se face o dată pe săptămână.Seminţe de măceşe


O jumătate de lingură de făină din seminţe de măceşe (uscate şi măcinate într-o râşniță) se amestecă cu o jumătate de lingură de smântână naturală. În amestec se pun 3-5 picături de suc de lămâie şi 3 picături de ulei esenţial de mentă.

Masca se aplică pe pielea bine curăţată şi umedă şi se lasă timp de 15 minute. Faţa se clăteşte cu apă la temperatura camerei. În final, tenul se masează cu suc de castraveţi rece sau cu cubuleţe de gheaţă din ceai verde.Pătrunjel


Se ia 1 legătură de parunjel verde, se spală şi se pune în 100 ml. apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de o jumătate de oră, se strecoară şi se adaugă 50 ml. de lapte de ţară, natural.

Se înmoaie un prosop moale şi curat în compoziţia respectivă şi se aplică pe zonele cu probleme. Procedura se repetă zilnic, cel puţin 20 de zile.Gheaţă cosmetică


Se prepară un amestec din cantităţi egale de ceai verde (plantă uscată), muşeţel şi măceşe. Două linguriţe de amestec se opăresc cu 2 căni de apă clocotită şi se infuzează 20 de minute. Se filtrează prin tifon, se răceşte şi se toarnă în forme pentru gheaţă.

Cubuleţele de gheaţă se folosesc pentru masajul feței, cu mişcări circulare, în mod regulat.


Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts