25 ianuarie 2017

Mașina de spălat te poate îmbolnăvi! Dacă vezi aceste semne ia imediat măsuri!

Tehnic vorbind, masina de spalat ar trebui sa fie unul dintre cele mai curate locuri din casa si putine persoane si-ar putea imagina ce pericole se ascund in ea, de fapt.

Din pacate, masina de spalat te poate imbolnavi incet si trebuie sa iei imediat masuri daca observi cateva lucruri care sunt neregula.

Cea mai rea situatie este aparitia mucegaiului. Da, mucegaiul poate creste in masina de spalat rufe, iar ceea ce este cel mai infricosator, este faptul ca nu este intotdeauna vizibil si evident.

Un avocat a dat in judecata mai multe firme importante de masini de spalat referitor la mucegai si la unele probleme cu mirosul masinilor cu incarcare frontala.

Cum te imbolnaveste masina de spalat rufe. Pericolul din casa de care nu stiai

Mai multe persoane s-au plans de faptul ca multe dintre masinile de spalat acumuleaza mucegai si ca nu se pot curata in mod adecvat.

Multa lume obisnuieste sa reia cicluri de spalare suplimentara, sa lase masina deschisa intre utilizati si sa spele cu inalbitor cuva si garnitura din cauciuc.

Consumatorii au mai acuzat faptul ca mai multe masini de spalt tind sa acumuleze mucegaiul si alte resturi biologice, produc un miros care patrunde in masinile de spalat si apoi in case si pateaza hainele si masina de spalat.

Punctele mici si negre de pe haine si de pe masina de spalat ar trebui sa te alarmeze si sa apelezi la un profesionist pentru a se uita la ea.

Nu este un secret faptul ca bacteriile se transfera de pe un obiect vestimentar pe altul, asa ca ar fi bine sa spalati separat pantalonii de lenjeria intima.

In cazul in cvcare aveti haine care trebuie sa fie spalate delicat, apelati la ciclul de spalare manuala cu apa rece, apoi se atarna la urcat la soare, caci radiatiile ultraviolete ucide microbii si sunt la fel de eficiente ca si inalbitorul.

Pentru a scapa de mucegai, poti folosi o sticla de otet alb si sa pornesti masina la cel mai lung program. fara vreun articol vestimentar in ea. De asemenea, poti sterge cuva si garnitura cu o carpa umezita in otet.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts