24 ianuarie 2017

Doctorul Monica Pop a învins cancerul. „Această boală nu este incurabilă”

Cunoscuta doctorita a fost invitata la o emisiune unde a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. Vizibil schimbata, Monica Pop a marturisit ca acum se simte bine si ca a invins boala. Ea a avut cancer la colon, a fost operata de mai multe ori si a urmat tratament cu citostatice. Medicul a tinut sa transmita ca este foarte important ca toata lumea sa aiba asigurare de sanatate, altfel, tratamentul este destul de costisitor.„Cancerul se vindeca, nu e incurabil. Acum, procentul de deces e de 20%. Acum cativa ani, 1 la 27 de oameni faceau cancer, acum e 1 la 4. Eu nu am avut cazuri de cancer in familie, sunt agitata, stresata. Nu pot sa ma linistesc. Ce fac medicii la terapie intensiva si la urgente e extraordinar. Cancerul e o boala de invins”, a spus dr. Monica Pop.

Monica Pop (n. 22 iunie 1953) este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. Are funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar.

Este căsătorită cu Dr. Ing. chimist Mircea Pop, cercetător la Academia Română și au o fiică, Letiția. Este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuala (din aprilie 1994). Este membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts