30 ianuarie 2017

Detoxifică FICATUL cu ajutorul acestor 4 poţiuni naturale – scot toate grăsimile şi otrăvurile din corp

Ca mai importantă curăţire a organismului este detoxifierea ficatului, datorită impactului pozitiv pe care îl are asupra stării generale de sănătate.Substanţele chimice străine intră în organismul nostru în fiecare zi, prin alimentele pe care le mâncăm, prin aerul pe care îl respirăm şi produsele de uz casnic pe care le utilizăm, acţionând ca toxine, provocând diverse afecţiuni.

Prin detoxifierea ficatului se înţelege curăţirea ficatului de grăsimi, depozite vechi de colesterol, calculi biliari, otrăvuri, reziduuri de medicamente şi toxine.
Marea curăţenie din corp începe cu ficatul. Pentru aceasta, puteţi alege una din variantele următoare:


Usturoi şi lămâie


Pe lângă detoxifiere, remediul este o profilaxie eficientă pentru deficitul de vitamine din timpul iernii care se apropie, atunci când organismul are nevoie de sprijin pentru a consolida sistemul imunitar slăbit.

2 lămâi se spală cu apă clocotită, se taie, se curăță de seminţe şi se dau prin maşina de tocat, cu tot cu coajă. În continuare, se curăță şi se toacă 2 căpăţâni de usturoi, se amestecă cu lămâia şi cu 500 gr. miere de albine lichidă. Borcanul cu amestec se păstrează la frigider.

♣ Se consumă câte 1 linguriţă, dimineaţa şi seara, înainte de masă, până la terminarea preparatului.

Ceai din plante


Se prepară un amestec din câte 6 linguri de podbal, sunătoare şi fructe de măceş, câte 3 linguri de talpa-gâştii, seminţe de mărar şi frunze de fragi. Din acest amestec se ia 1 lingură şi se infuzează în 250 ml. de apă fierbinte, timp de 40 minute, după care se strecoară.

♣ Infuzia se bea în 3 reprize, înainte de mese, în cure de 27 zile, cu pauze de 7 zile.

Reţetă cu ţelină, hrean şi lămâi


Se spală bine şi se curăță 2 kg. de ţelină (rădăcini cu frunze), 400 gr. rădăcină de hrean şi 5 lămâi. Se zvântă sau se usucă, apoi se dau prin maşina de tocat. Din lămâi se stoarce sucul, se amestecă cu legumele. În final, se adaugă 500 gr. miere de albine şi 100 ml. de coniac.

♣ După ce a fost ţinut timp de 3 zile la rece, închis etanş, preparatul se administrează astfel: se ia câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, după-masă, până la terminare.

Elixir cu caise


Într-un borcan de 1 litru se pun 10 caise uscate peste care se toarnă 1 litru apă fierbinte. Se lasă peste noapte.

♣ A doua zi dimineaţa, se beau 150 ml. lichid, pe stomacul gol, iar restul se bea în timpul zilei. Caisele se consumă tot în timpul zilei. O cură durează cel puţin 21 de zile, timp în care se exclud mâncărurile cu carne.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts