30 ianuarie 2017

Brânză topită făcută acasă. Un deliciu sănătos pe gustul fiecăruia!

Brânza topită este un preparat extrem de delicios și cel mai important – sănătos. Pregătită din cele mai simple, dar naturale ingrediente, brânza topită de casă poate fi consumată chiar și de copii. Pregătiți cele mai delicioase sandwich-uri sau paste cu această minunată brânză topită și serviți-le alături de cei dragi. Poftă bună!INGREDIENTE


400 g de brânză de vaci
50 g de unt
1 ou
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
sare după gust
condimente după gust


MOD DE PREPARARE


1.Treceți brânza prin sită deasă sau mărunțiți-o cu ajutorul blenderului (puteți folosi o mașină de tocat carne, însă nu va fi la fel de fină).

2.Adăugați peste brânză oul, untul, bicarbonatul și sarea.

3.Puneți compoziția la foc mic și amestecați-o cu o lingură până la omogenizare, adăugând și condimentele preferate (noi am pus busuioc uscat). Dacă doriți ca brânza să capete o frumoasă nuanță de galben, puteți adăuga curcuma.

4.Amestecați compoziția până când se va topi în totalitate și vor apărea primele bule de aer. Dacă o țineți prea mult la foc, va începe să elimine apă, iar rezultatul nu va fi cel scontat.

5.Luați de pe foc și transferați masa într-un vas. Lăsați-o să se răcească.

6.Brânza topită de casă este gata! Adăugați verdeață și serviți cu plăcere!
Notă: Foarte importantă este calitatea brânzei folosite. Dacă brânza topită a ieșit prea fluidă, încercați data viitoare să adăugați puțină frișcă grasă.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts