26 ianuarie 2017

Acest aliment conține aproape toate vitaminele și mineralele de care tu ai nevoie.

Iată alimentul cel mai potrivit care conține aproape toate vitaminele și mineralele de care tu ai nevoie. În plus conține și o mulțime de antioxidanți care ajută la curățarea și păstrarea organismului mereu în formă.Uimitor este că din această plantă se obține și ulei care ajută la combaterea bătrâneții. Cu toate
că se cultivă în India, Africa sau Thailanda, datorită unor specialiști, astăzi această plantă poate fi cultivată și în România. Iată despre ce plantă minune este vorba!

Arborele vieții, denumit științific Moringa Oleifera conține de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii și 4 ori mai mult calciu decât laptele. În plus, are de 3 ori mai mult potasiu decât bananele, de 3 ori mai multă vitamina E decât migdalele și de 3 ori mai mult fier decât spanacul.

”Alături de aceste vitamine și minerale se află toți aminoacizii esențiali – ceea ce reprezintă o sursă importantă pentru corectarea deficiențelor nutriționale și asigurarea materiei prime pentru regenerarea permanentă și eficiență a organelor și a sistemului nervos.

Bogăția de acizi grași esențiali completează paleta nutrițională și asigură un mai bun control al nivelului colesterolului precum și al depozitelor de grăsime din corp și organe.

Parcă pentru a perfecționa calitățile acestei plante natura i-a oferit și o cantitate impresionantă de antioxidanți (vitamina A, C, E, B, bioflavonoizi, Carotenoizi etc) care ajută organismul nu doar să producă energie și substanță ci și să îndepărteze deșeurile rezultate în urma proceselor metabolice sau să combată efectele radicalilor liberi asupra celulelor.

Un lucru uimitor îl constituie prezența particulelor puternic magnetice în semințele acestei plante : puse într-un bol cu apă, atrag peste 95% dintre deșeuri, bacterii, chimicale, uleiuri anorganice, poluanți, sau metale grele”, a explicat dr. Cristina Bogdan, specialist în homeopatie, acupunctura si api-fitoterapie la Medicina Reglatorie Fiziologica.

Uleiul obținut din această plantă este cel mai stabil din natură și este cel mai folosit pentru combaterea îmbătrânirii.

Sursa:http://www.doctorulzilei.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts