30 decembrie 2016

INOVAȚII în medicină! Rușii au produs un medicament foarte eficient contra cancerului

Ministrul rus al Sănătății, Veronica Skvorțova, a declarat că în Rusia este supus testării un nou preparat împotriva cancerului, care a demonstrat rezultate fantastice la înlăturarea melanoamelor metastatice.CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Potrivit oficialului rus, citată de RIA Novosti, a demarat cea de a doua fază de testare a preparatului. Acesta s-a dovedit a fi destul de eficient în lupta contra unor forme de tumori și cu metastazele acestora.

Ministrul Skvorțova a mai precizat că specialiștii ruși au învățat să producă „preparate target" pentru stoparea dezvoltării mai multor tipuri de tumori.

Cancerul este la ora actuală una dintre principalele cauze ale mortalității în majoritatea țărilor dezvoltate. În Rusia numărul persoanelor afectate de cancer a crescut considerabil în ultimul deceniu. Anual în această țară sunt depistați aproximativ 500 de mii de peroane bolnave de cancer.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts