6 decembrie 2016

Cornulețe de post

Pentru că în perioada postului este destul de dificil să îți satisfaci pofta de dulce, iată că vă arătăm astăzi o rețetă delicioasă de cornulețe de post care să vă salveze din această situație!


Ingrediente necesare:

– un pachet de margarină

– 6-7 linguri de apă rece

– un praf de sare

– o cană de zahăr

– o lingură de oțet

– făină cât cuprinde

– 250 de grame de rahat (diferite arome)

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui mixer se bate margarină împreună cu zahărul până ce zahărul se topește. Se adaugă praful de sare, apa și oțetul. La final se leagă totul cu făină și se formează un alatul consistent care se împarte în 10 părți.

Fiecare care parte se întinde pe o suprafață pudrată cu făină și cu ajutorul unui cuțit se taie în 8 bucăți egale în formă de romb. Pe fiecare parte se așează câte o bucățică de rahat și apoi se rulează sub formă de cornuleț.

Se tapetează o tavă mare cu hărtie de copt și apoi se așează cornulețele cu atenție. Se coc la aproximativ 175 de grade timp de 20 de minute. Se pudrează cu zahăr pudră și se servesc calde. Poftă bună!
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts