21 decembrie 2016

Aveți astfel de papuci? Aruncați-i imediat! Iată motivul incredibil

Încălțămintea vestitului brand Crocs a cucerit lumea prin comoditatea sa și prin caracterul său practic. Creatorii săi susțin că este confecționată dintr­un material numit Croslite care constă din pori închiși umpluți cu smoală.Încălțăminte artificială periculoasă

Însă pot oare să­-și permită oamenii simpli o încălțăminte atât de scumpă? Cel mai probabil nu. Mulți în goana pentru branduri cumpără replici din plastic a vestitului brand și nici nu se gândesc că astfel pot dăuna sănătății lor. Recent, savanții din Germania au făcut un șir de studii pe 10 replici din plastic a încălțămintei Crocs. Cercetătorii au fost stupefiați de rezultate! De fapt, încălțămintea din plastic conține 60% de hidrocarburi aromate policiclice! Aceste legături cancerigene, pe viitor, pot fi cauza unor tipuri de cancer. Straniu, dar cele mai multe legături cancerigene au fost descoperite în încălțămintea de culoare neagră! În concluzie, trebuie să fiți mult mai atenți când alegeți încălțămintea și încercați să cumpărați încălțăminte de calitate în magazinele specializate. Părinții care cumpără astfel de papuci pentru copii lor nici nu bănuiesc ce pericol reprezintă aceștia pentru sănătate.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts