14 noiembrie 2016

Elveția a închis restaurantele McDonalds din cauza concentrației ridicate de dioxină din cașcaval

Autorităţile elveţiene au comis un act fără precedent, după ce în adresa comisarului european pentru agricultură Dacian Cioloş au parvenit peste 120 de cereri din Germania, Spania, Bulgaria şi alte ţări europene, care cere adoptarea legii care ar interzice orice fastfood, informează CNN.


Astăzi, ONU şi UE promovează industria alimentară înalt tehnologică. Astfel, a apărut mişcarea pentru o alimentație sănătoasă “Slow Food”, care este opusul fastfood-ului, în timp ce susţinătorii săi nu numai că îi îndeamnă pe oameni să cumpere produse alimentare, cu simbolul “BIO”, ci și să cumpere produsele alimentare în magazinele fermierilor.

De exemplu, pîinea îmbogățită cu vitaminele C si B. Permisul pentru vitaminizare va fi eliberat de Comisia Europeană, iar normele de utilizare a aditivilor specifici pot fi liberalizate sau înăsprite de fiecare ţară independent.

În 2003, Italia a profitat de acest drept. Oamenii de știință din această ţară au efectuat studii care au arătat că unul dintre înlocuitori zahărului, care avea statut de bio-produs, adică mai folositor decît zahărul, era, de fapt un cancerigen foarte periculos pentru sănătate.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts