14 noiembrie 2016

A șocat întreaga lume! Susține că în doar 3 minute cancerul poate fi vindecat! Ce trebuie făcut

Aceasta teorie exceptionala a fost prezentata de catre Gregg Braden, autorul american care a ajuns faimos datorita teoriilor sale despre tratarea cancerului. Si anume, el sustine ca emotiile au un efect asupra ADN –ului nostru si ca puterea gandurilor colective cum ar fi rugaciunea si autosugestia, ne pot ajuta in autovindecarea tuturor tipurilor de boli fizice.
CELULELE CANCEROASE


Efectele cancerului pot fi stopate prin intelegerea scopului de a constientiza sinergia dintre manifestarile si gandurile noastre si a existentei campului care uneste toate acestea.

Campul despre care el vorbeste este dovedit si explicat stiintific in prestigiosul jurnal stiintific Nature, Nr.332 din 1996.CONTROLUL ASUPRA EMOTIILOR SI GANDURILOR


Gandurile si emotiile noastre creeaza campuri electromagnetice, iar undele acestora ajunge si pana la un metru in corpul nostru. Nicola Tesla de asemenea a declarat ca in viitor oamenii vor crea energie electrica folosind puterea propriilor ganduri, iar acest lucru inseamna ca gandurile noastre pot fi o sursa extrem de puternica de energie. Dar aici vorbim despre ganduri puternice si concentrate spre deosebire de gandurile amestecate legate de tot ce simtim si vedem. Gandurile colective pot crea un camp electromagnetic extrem de puternic si au un impact asupra mediului inconjurator. Dupa infiintarea acestei tehnici, acest lucru nu va mai fi o fictiune, ci o tehnologie serioasa, care va prezenta bazele tratamentului.

Un spital din China a facut o inregistrare video care este o dovada reala. Filmarea arata eliminarea unei tumori canceroase cu un diametru de 3×2,5 centimetri, in aproximativ trei minute si urmareste intregul proces cu ajutorul unui ecograf.

In cazul in care doriti sa produceti radiatii electromagnetice puternice, trebuie sa invatati sa va controlati sentimentele si emotiile, precum si sa le intensificati prin exercitiu.SENTIMENTELE POT SCHIMBA ADN-UL


Emotiile si sentimentele noastre sunt ca niste oglinzi. Tot ceea ce facem este reflectat in mediul inconjurator, astfel incat primim exact ceea ce avem in interiorul nostru. De exemplu daca spuneti: “ Intr-o buna zi voi fi fericit, sau vindecat, sau voi gasi un loc de munca nou, etc…” oglinda ne va spune daca aceste lucruri se vor indeplini.

Dar, daca simtim si spunem ca ne schimbam aici si acum, ca si cand acest lucru s-ar intampla de fapt, in ADN-ul nostru va avea loc o modificare, iar noi ne vom schimba cu adevarat.

Aproape toti oamenii de stiinta sustin ca emotiile si credinta pe care le avem nu sunt asociate cu viata noastra si in special aparitia si trartamentul bolilor, cu toate acestea psiho-oncologia pretinde contrariul.

Emotiile noastre, gandurile, credinta si sentimentele sunt cele care au puterea de a controla tot ce se intampla in viata noastra si in noi insine.

Asadar, nu uitati ca emotiile ne pot schimba AND-ul.Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts