4 octombrie 2016

Acest suc MINUNE prelungește viața! Îl poți prepara singur acasă!

Un pahar de apa calduta cu suc de lamaie poate face minuni pentru sanatatea ta, daca il bei dimineata, insa stiai ca ii poti inzeci si chiar insuti beneficiile acestei bauturi?


In urma unui dezechilibru, in corpul uman pot aparea schimbari ale pH-ului care duc la aparitia diverselor afectiuni, de la cele comune, cum ar fi infectiile fungice, pana la cele grave, asa cum este cancerul. Totusi, Mama Natura ne-a pus la dispozitie doua ingrediente care exista si in bucataria ta: lamaia si bicarbonatul de sodiu. Un organism al carui pH este de 7.35 - 7.45, este ferit de pericolul de a se confrunta cu afectiunile amintite, dar si cu altele, care mai de care mai neplacute: tulburarile hormonale, bolile cardiovasculare, tranzitul intestinal incetinit, bolile sistemului excretor, afectiunile hepatice, tulburarile de greutate, scaderea imunitatii si instalarea virozelor, durerile articulare si musculare, irascibilitatea si oboseala etc.
Pentru a prepara aceasta bautura-minune, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 2 lingurite de zeama de lamaie organica, proaspat stoarsa;

- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;

- 225 ml de apa.

Sursa: bzi.ro


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts