14 septembrie 2016

Vezi ce înseamnă dacă îţi ţiuie urechile:

Din când în când ni se mai întâmplă să auzim niște țiuituri în urechi ori să ne doară urechile. Medicii spun că acestea sunt simptome prin care organismul atrage atenția că există probleme.


Cauze principale:

– Expunerea la zgomote: Expunerea la zgomote puternice provoacă daune urechii şi se prezintă ca un ţiuit în ureche. Persoanele care lucrează cu utilaje grele sau cele care ascultă muzica în căşti cu volmul dat la maxim se plâng adesea de ţiuit în urechi, informează a1.ro.

– Probleme ale vaselor de sânge: Hipertensiunea arterială şi tensiunea arterială scăzută afectează vasele de sânge şi pot cauza zgomote în urechi. Bolile cardiovasculare pot afecta vasele de sânge din jurul urechilor şi acest lucru poate duce la ţiuit.

– Acumularea de ceară în ureche: Ceara acumulată în ureche conduce la ţiuit în urechi, până când blocajul este eliminat.

– Infecţii: Infecţii ale urechii interne sau externe pot duce la tinitus temporar sau permanent. Labirintita, otita medie, răceală, gripă şi alergiile pot conduce la o disfuncţie a trompei lui Eustachio.


Remedii naturale şi alternative

– Reducerea aportului de sare din produsele alimentare

– Evitarea stimulentelor nervoase, precum cafeaua şi tutunul.

– Tratamentul pe bază de plante cum ar fi Ginkgo Biloba poate fi eficient în tratarea tinitusului. Acesta acţionează prin creşterea aportului de sânge la nivelul urechii interne.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts