29 septembrie 2016

Cum trebuie preparată carnea de porc, astfel încât să nu te îmbolnăvească

Carnea de porc ,considerată de mulți cea mai gustoasă, trebuie consumată cu măsură. Conţine grăsimi saturate care se pot depune în artere, împiedicând astfel circulația sangvină. Doctorii nu recomandă prăjirea cărnii în ulei de floarea soarelui, deoarece favorizează dezvoltarea unor substanţe cancerigene.


Carnea de porc are în plus și foarte multe toxine, bacterii şi viruşi. Infestarea acesteia se datorează sistemului digestiv al porcului. Animalul digeră tot ce mănâncă în circa 4 ore. Porcul nu are glande sudoripare, pe care organismul le folosește, în mod normal, să elimine substanțele nocive. Când mănânci carne de porc, asimilezi aceste toxine.

Sunt metode sănătoase de a prepara carne de porc, dar alimentul respectiv trebuie consumat tot cu moderație.

Cel mai sănătos este să găteşti carnea de porc la cuptor. Carnea îşi păstrează nutrienţii şi nici nu eliberează substanţe periculoase pentru organism. Sunt păstrate vitaminele, iar alimentul preparat este sărac în grăsimi.

Pentru a se pătrunde bine, este indicat să tai carne de porc în fâşii mici.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts