27 septembrie 2016

Băutura românilor, tuica i-a uimit total pe cercetătorii americani! Medicament care protejeaza inima și tratează anumite probleme de sanatate

Băutura românilor, țuica de casă, i-a uimit total pe cercetătorii americani. Aceștia au stabilit că băutura românească este un adevărat medicament care poate proteja inima și tratează anumite probleme ale stomacului și bilei.


Studiul a fost realizat recent în SUA și face referire la un consum moderat de băutură, de nu mai mult de 30 de ml pe zi. Se pare că bunicii noștri nu greșeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau” și tradiționala băutură.

Secretul constă într-o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae, care se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune, scrie B1.ro. Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe artere și este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi a infarctului miocardic.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts