29 septembrie 2016

5 medici au fost dați dispăruți sau uciși după ce au făcut publice descoperirile lor despre vaccinuri

„Cu toate ca lumea medicala dispune in prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. 


Ba mai mult, in mod bizar, unele dintre aceste tratamente actioneaza precum un cal troian. Recent, a fost descoperita o conexiune socanta intre anumite vaccinuri si aparitia cancerului, iar descoperirea medicala a avut urmari bizare si s-a soldat cu consecinte letale.

Anul trecut, o echipa de sase medici specializati in medicina holista a demarat o cercetare amanuntita a efectelor adverse ale vaccinurilor. La scurt timp, medicii respectivi au disparut pur si simplu de pe fata pamantului. Disparitia sau decesul medicilor implicati a avut loc la cel mult o luna de la descoperirea rezultatelor cercetarii sus-mentionate si la scurt timp inainte de anuntarea oficiala a acestora.”

Sursa: secretele.com


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts