3 august 2016

Julia Roberts despre frumusete: „Perfectiunea este o boala. Ne acoperim fetele cu tone de machiaj. Ne punem botox si ne infometam..”

Acest mesaj, Julia Roberts l-a postat pe contul ei de Instagram, devenind astfel o voce foarte puternica impotriva standardelor absurde de frumusete care domina lumea de astazi.


„Perfectiunea este o boala. Ne acoperim fetele cu tone de machiaj. Ne punem botox si ne infometam chiar, ca sa ajungem la masura ideala. Incercam sa reparam ceva, dar nu ai cum sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul are nevoie de o operatie. E timpul sa luam atitudine. Cum te astepti sa te iubeasca altcineva, daca tu nu te iubesti? Trebuie sa fii fericita cu tine. Nu conteaza cum arati pe exterior, interiorul conteaza.

Astazi, vreau sa postez o fotografie fara make-up. Stiu ca am riduri, dar astazi vreau sa vedeti dincolo de asta. Vreau sa o imbratisez pe adevarata „eu” si vreau ca si voi sa acceptati ceea ce sunteti si sa va iubiti exact asa cum sunteti.” – Julia Roberts
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts