29 august 2016

Ce este păstura, alimentul-minune care vindecă ficatul şi sistemul imunitar şi elimină toxinele

Păstura este un polen modificat biochimic de către albine chiar în interiorul stupului, pe parcursul mai multor luni de zile. În cadrul proceselor naturale care au loc în stup, ia naştere un produs cu adevărat miraculos, bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime şi factori antibiotici, alături de multe alte substanţe esenţiale pentru organism.


Aşadar, păstura este un produs unic, ce nu poate fi sintetizat în laborator, şi care conţine toate componentele esenţiale vieţii. Are o puternică acţiune antioxidativă, antitoxică, antiinflamatorie şi regeneratoare.

Acest produs apicol are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula sistemul imunitar, dar şi de a elima toxinele, asigurând astfel o detoxifiere profundă. Tot el stimulează secreţiile biliare, reglează activitatea intestinală, stimulează digestia şi funcţia colonului.

De asemenea, păstura întăreşte sistemul cardiovascular, ajută la formarea celulelor sanguine albe şi roşii, normalizează colesterolul şi trigliceridele, susţine şi stimulează activitatea cerebrală, memoria şi capacitatea de concentrare.

Pe de altă parte, combate ameţelile şi stările de oboseală, reduce efectele nocive ale stresului şi redă organismului starea de vitalitate. Prin urmare, păstura este indicată în alimentaţia copiilor, a celor slăbiţi şi lipsiţi de energie, în cazul bolilor cronice sau în cazul convalescenţei. În plus, oferă strălucire tenului, hrăneşte pielea şi poate fi folosită şi în cosmetica, sub formă de mască, scrie ziuaconstanta.ro.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts