20 iulie 2016

Vrei sa iti DISPARA ridurile? Freaca-ti fata cu acest medicament si ridurile vor DISPAREA INSTANT!

Ridurile apar ca urmare a procesului natural de îmbătrânire. În general, genetica joacă rolul principal în determinarea texturii și structurii pielii. Cu toate acestea, expunerea la soare este cauza principală a ridurilor. 


Multe dintre femei au tendința de a cumpăra produse cosmetice scumpe, în scopul de a preveni și de a reduce ridurile și liniile fine. În afară de faptul că acestea costă o avere, ele nu conțin altceva decât substanțe chimice puternice, care pot face mai mult rău decât bine pentru pielea noastră.

Frecați tenul cu acest ingredient și veți vedea cum pielea se transformă, iar ridurile vor dispărea treptat! Este un condiment puternic, care are capacitatea de a reduce ridurile și de a încetini procesul de îmbătrânire. Este complet natural, ieftin și sigur de utilizat.

Ingrediente:

• O mână de anason

• 1 cană de apă

• oală mică

Instrucțiuni:

Se prepară ceai din semințe de anason. Lasă să se răceasca și apoi se strecoară. Se depozitează lichidul într-un recipient de sticlă. Dimineața, se spală fața cu ceai de anason, în special în cazul în care aveți riduri. Ceaiul de anason are capacitatea de a regenera celulele pielii și de a reduce ridurile și liniile fine. De asemenea, va face pielea moale, netedă și perfect limpede. Odată ce ați încercat acest remediu natural, niciodată nu veți utiliza aceste produse cosmetice scumpe din nou.

Sursa – elli.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts