18 iulie 2016

Vrei sa ai o sanatate MENTALA de FIER? Iata SOLUTIA 100% NATURALA

Cand vine vorba de mancare, sarea este cea care ii defineste gustul. In orice caz, ea poate face minuni si pentru sanatate. Una dintre cele mai pure forme de sare este sarea roz de Himalaya, care are 


un gust deosebit si numeroase beneficii pentru sanatate ( regleaza tensiunea, intareste oasele, etc) informează secretele.com

Mai mult. Nu este nevoie sa o consumi pentru a te bucura de beneficiile ei, caci simpla prezenta a acestei minerale in jurul tau poate face minuni, tratand migrenele, insomnia sau alergiile.

Asadar, nu trebuie sa imprastii sare in jurul casei pentru a o folosi ca remediu natural, insa poti sa folosesti varianta ei sofisticata, sub forma de lampa.

Conform profesorului asociat de stiinte, G. S. Rahi, de la Fayetteville State University: “Avand in vedere ca toate sistemele vii (inclusiv fiintele umane) sunt bio-electrice in natura, particulele incarcate electric influenteaza modul in care actionam si starea noastra de spirit.”

“Intr-un cadru natural, balanta ionilor pozitivi si negativi contribuie la senzatiile si perceptiile unei persoane. Ionii atmosferici pot influenta sanatatea,starea de spirit, eficienta, emotiile si atitudinea mentala a omului.”

El sustine ca o lampa din sare de Himalaya in casa, poate avea efecte miraculoase asupra ionilor pozitivi nocivi.

Se pare ca aceste tipuri de lampi cresc nivelul de energie, mentinandu-i concentratia, asa cum afirma si alti specialisti. Prin urmare, folosirea lampilor din sare de Himalaya acasa si la locul de munca este un lucru cu beneficii incredibile.

Pe langa lista tuturor avantajelor mentionate, trebuie mentionat ca aceste tipuri de lampi sunt produse de iluminat eco. Ele lumineaza prin intermediul lumanarilor, spre deosebire de alte produse similare care au becuri.

De asemenea, in prezent, se estimeaza ca rezervele de sare roz din Himalaya vor fi disponibile pentru 350 de ani.

Sursa: Secretele, Autor Petrut
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts