12 iulie 2016

Sufla spre degetul mare si vei scapa de aceste doua frici

Iata ce se intampla daca sufli spre degetul mare. Degetul mare de la mana are o incarcatura energetica importanta si, daca este stimulat cum trebuie, produce o serie de schimbari benefice in organism, dar 


mai ales asupra psihicului tau. In plus, daca sufli usor spre degetul mare scapi de doua dintre cele mai frecvente temeri.

Cele doua frici de care scapi daca sufli timp de 10 secunde spre degetul mare:


1. Teama de injectii

Daca trebuie sa te vaccinezi ori esti obligata sa faci analize de sange pentru sanatatea ta si iti este frica de injectii, incearca aceasta metoda ezoterica. Aerul pe care il sufli iti va pregati corpul pentru injectie. Contactul energetic dintre aerul expirat si degetul cel mare va linisti psihicul tau in privinta acestei frici.

2. Teama de vorbitul in public

Exista o serie de metode prin care ne putem pregati pentru un discurs. Mai putin cunoscuta este aceasta metoda: sufla puternic spre degetul mare de la mana stanga, daca acea mana este cea cu care gesticulezi si in care iti pastrezi siguranta. Daca este dreapta, procedeaza la fel.

Alte remedii mai putin cunoscute pentru starea ta psihica:

1. Daca simti nevoia sa spui unei persoane un lucru dureros si nu stii cum sa o faci, foloseste o poveste. Metaforele ajuta foarte mult in intelegerea unui subiect, iar cel din fata ta face altfel asocierile decat daca esti brutal. Sinceritatea este binevenita, insa nu oricine are sufletul pregatit pentru un adevar transant.

2. Daca simti ca nervii tai o iau razna atunci cand te intalnesti cu o persoana pe care nu o agreezi si trebuie sa stai in preajma ei, freaca-ti degetul aratator cu mana opusa timp de cateva secunde. In acest fel te vei tempera foarte usor si vei reusi sa faci abstractie de acea persoana nedorita in preajma ta.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts