3 iulie 2016

Știai de aceste 5 avantaje de care dispui dacă bei apă dimineața? Iată 5 avantaje pe care le ai dacă îți hidratezi organismul de dimineață

Apa este extrem de importantă pentru organism și pentru ca funcțiile acestuia să fie îndeplinite la nivel optim. Dacă ne gândim doar la faptul că mai mult de 70% din corpul nostru este format din apă, ne putem da seama de importanța acesteia și de cât de esențial este să ne 


hidratăm corespunzător. Mai jos îți oferim câteva avantaje pe care le obții dacă bei apă corespunzător, cu predilecție dimineața, atunci când corpul nostru are nevoie de ea cel mai mult.

1. Dacă bei apă dimineața, aceasta îi va da pielii un efect strălucitor. Apa ajută la menținerea pielii curate și strălucitoare deoarece ajută la epurarea toxinelor din sânge.

2.
Băutul apei dimineața, pe stomacul gol, ușurează absorbția de minerale și vitamine, deoarece această practică, pe lângă hidratare, mai este responzabilă și de curățarea colonului.

3.
Consumul apei în prima parte a zilei te ajută să dai jos din kilogramele în plus. Îți poți impulsiona metabolismul să fie mai eficient cu 24% dimineața, asta numai dacă bei cel puțin 500 ml de apă.

4. Dacă bei apă dimineața, acest lucru te va ajuta să îți echilibrezi funcționarea întregului sistem limfatic. Ganglionii din sistemul limfatic te vor ajuta să lupți împotriva infecțiilor, acționând ca un filtru, te vor ajuta să îți echilibrezi nivelul fluidelor din organism și să efectuezi funcțiile optime de zi cu zi.

5.
Consumul regulat de apă în prima parte a zilei face ca procesul de creare a celulelor musculare să fie mult mai facil și mai ușor de făcut de către organism. În asemenea situație sunt și celulele sanguine produse de către măduva osoasă.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts