30 iulie 2016

PLANTA DIN GRADINA CARE DISTRUGE CELULELE CANCEROASE IN 16 ORE

Un studiu publicat in „Life Science” arata ca o planta banala in combinatie cu fierul poate distruge pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 de ore. Planta se numeste pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce si singura distruge pana la 


28% dintre celulele canceroase, dar in combinatie cu fierul, le distruge aproape in totalitate. Si asta fara sa afecteze celulele sanatoase, scrie bzi.ro.

Artemisinina, substanta activa din aceasta planta, a fost folosit in trecut ca remediu impotriva malariei.

Fierul se acumuleaza in celulele canceroase datorita receptorilor de transferina care le ajuta in procesul de diviziune celulara. Si celulele normale au, de asemenea, acesti receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinatia de fier si artemisinina.

Exista numeroase experimente realizate pana in prezent si toate dovedesc ca, in combinatie cu fierul, artemisinina poate distruge in mod eficient cancerul.

Pelinita a fost testata pe 55 de tipuri de celule canceroase. Dupa cele mai noi cercetari stiintifice, reiese ca leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la san, cancerul la prostata, tumorile cerebrale si cancerul la rinichi raspund bine la tratament. Planta este eficienta si in tratarea cancerului la pancreas.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts