5 iulie 2016

O italiancă de 116 ani DEZVĂLUIE secretul Longevității. A ținut o rețetă BANALĂ de 20 de la ani

Cea mai in varsta femeie din Europa, italianca Emma Morano, si-a sarbatorit, luni, cea de-a 116 zi de nastere. Secretul longevitatii sale este un mic dejun compus din trei oua in fiecare dimineata, relateaza mass-media italiana.


Nascuta la 29 noiembrie 1899, Emma Morano este a doua cea mai in varsta femeie din lume, dupa americanca Susannah Mushatt, nascuta cu patru luni mai devreme, scrie publicatia „Stampa” din Torino, care adauga ca acestea sunt singurele femei din lume care s-au nascut in secolul al XIX-lea si sunt inca in viata. „Prin forta vointei, se pot face minuni”, a spus batrana Morano, scrie bzi

Vointa a facut-o sa se desparta de sotul care o batea, imediat dupa ce unicul lor copil a murit la varta de 7 ani. Era in 1938, avea 39 de ani, iar divortul nu era autorizat in Italia.

Italianca a muncit in domeniul textil pana la 75 de ani si si-a petrecut aproape toata viata in localitatea Verbania din provincia Piemont. La 20 de ani, cand a aflat ca sufera de anemie, un medic i-a prescris doua oua crude si unul fiert in fiecare dimineata, regim pe care l-a tinut pana la 110 ani. In tot acest timp a consumat aproximativ 100.000 de oua.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts