5 iulie 2016

Nu o veti gasi in nici un magazin. Crema “CALCAIE IMPECABILE”

Călcâiele aspre şi crăpate constituie o problemă frecvent întâlnită. Pentru multe persoane, aceasta reprezintă o problemă pur cosmetică, însă prin neglijarea ei se poate ajunge la lucruri mult mai grave. 


Prin adâncirea fisurilor, pielea începe să sângereze şi disconfortul se transformă în durere.

Simptomele călcâielor crăpate:


– pielea călcâielor devine gălbuie sau se închide din ce în ce mai mult la culoare;

– îngroşarea pielii pe marginile călcâielor;

– durere în timp ce păşiţi;- pete roşiatice şi cu aspect solzos pe călcâie;

– senzaţie de mâncărime;

– sângerări;

– piele aspră şi descuamată.


CREMA PENTRU CALCAIE :


INGREDIENTE:


20 GRAME UNGUENT DE GALBENELE

10 GRAME LICHID DE VITAMINA A(o fiola)

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca bine aceste doua ingrediente si crema este gata.

In cazul in care calcaiele au nevoie de o ingrijire urgenta, este necesara o explizie de vitamine. Timp de o saptamana, in fiecare seara tineti picioarele 10 minute in apa calda in care se pune o lingura de bicarbonat de sodiu. Se freaca bine calcaiele cu piatra ponce sau perie, se sterg cu un prosop moale si se aplica aceasta crema. Pentru rezultate foarte bune, dupa aplicarea cremei incaltati sosete de bumbac si dormiti cu ele. Semne vizibile vor aparea inca de la prima folosire. Dupa un astfel de tratament fisurile calcaielor se vindeca pentru o lunga perioada de timp, iar pielea devine neteda si catifelata. Pe viitor aplicati aceasta crema o data pe saptamana.


GALBENELELE-BENEFICII:


Gălbenelele conţin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, substanţe amare, saponine triterpenice, răşini, mucilagii. Au acţiune antiinflamatorie, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, imunostimulentă, cicatrizantă, grăbeşte vindecarea şi regenerarea ţesuturilor, reglează ciclurile menstruale, carminativ, reglează funcţia biliară prin principiile amare.


VITAMINA A- BENEFICII:


Vitamina A creste imunitatea organismului, protejand corpul de diferite infectii bacteriene, virale sau parazitare. Aceasta vitamina este un puternic antioxidant, protejand organismul de aparitia cancerului sau de boli de inima. De asemenea, retinolul previne uscarea pielii, asa ca pentru o piele neteda, asimileaza cat mai multa vitamina A.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts