2 iulie 2016

NU mai arunca pliculețele de ceai folosite! Află care sunt cele 5 întrebuințări practice ale acestora!

Aproape toată lumea are obiceiul de a arunca imediat la gunoi pliculețele de ceai folosite. Dar este total greșit. Chiar și după utilizarea clasică, pliculețele de ceai pot fi destul de practice.


După ce o să citești cele 5 moduri de reutilizare a pliculețelor de ceai, nu le vei mai arunca niciodată.


Acestea sunt trucurile de folosire a pliculețelor de ceai.


1. Dacă ai probleme ale pielii, cum ar fi, zgârieturile, rănile, roșeața, inflamație sau înțepături de insecte, acestea se vor diminua o dată cu aplicarea pliculețelor de ceai. Tot ceea ce trebuie să faci este să pui pliculețul sub jetul de apă rece pentru câteva minute și apoi să-l aplici pe zona cu probleme pentru 15 minute. Tanina din ceai elimină inflamația și iritația, diminunând roșeața și turgescența.

Poate fi de real ajutor în tratarea herpesului și al cearcănelor, prin aplicarea de comprese din pliculețele de ceai.

2. Elimină mirosurile neplăcute din pantofi cu pliculețe de ceai folosite și uscate. Va absorbi umezeala în exces și va neutraliza mirosurile.

3. Poți curăța vasele murdare cu pliculețele de ceai, evitând astfel chimicalele din produsele speciale. Pune vasele murdare în chiuvetă și pliculețele de ceai peste el. Lasă să stea peste noapte. Dimineața nu vei mai avea nicio problemă în a spăla vasele repede și eficient.

4.
Păianjenii, insectele și rozătoarele pot fi alungate cu pliculețele de ceai folosite, mirosul acestora fiind de nesuportat pentru micile vietăți. Plasează pliculețele de ceai în zonele unde sunt probleme și inamicii vor dispărea rapid.

5. Pune un pliculeț de ceai în frigider și va absorbi orice miros de mâncare și va menține un nivel optim de umezeală.

Realizat de Oana V.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts