6 iulie 2016

NU LUA PASTILE! Cel mai bun SOMNIFER este acest CEAI NATURAL!

Ai probleme cu obtinerea unui somn bun ? Cu toții avem uneori . Cu factorii de stres din mediul nostru modern, poate deveni dificil sa dormi ,și să te trezești odihnit . Stresul și frecvențele electromagnetice de la telefoane mobile , calculatoare și 


alte electronice joacă un rol important . Luminile strălucitoare și alți factori pot afecta sistemul de somn si hormonii nostrii nervosi , care influențează în cele din urmă calitatea noastră de somn.
Mulți factori diferiți , atât externi, cât și interni , pot influența creierul , hormonii și sistemul nervos , care pot compensa somnul sau să ne priveze de un somn de calitate .

Cel mai ușor lucru de făcut este de a apuca o pastila de dormit , dar este cea mai buna soluție? Se poate, pe termen scurt , dar pe termen lung , va înfluenta sănătatea organismului dumneavoastră și abilitățile naturale .
Pastile de dormit pot avea reacții adverse , cum ar fi amețeli, constipație , dureri de stomac , dificultate de focalizare , probleme de memorie și de a dăuna sistemului nervos central.
Somnul este extrem de important , și atunci când sunteti lipsiți de somn , ai pierde pe ceea ce corpul tau poate face sa functioneze optim . Abilitățile de gândire cognitive sunt depreciate , declinul dvs. de abilitățile motorii , picături de energie , ai cel mai mare risc pentru bolile și condițiile de sănătate , cum ar fi obezitatea , diabetul si cancerul .
Ai nevoie de somn o noapte întreagă . O să te simți mai bine , și pentru a preveni boalatrebuie, cel putin , opt ore de somn in fiecare noapte . Tu nu vrei efectele secundare pe care le oferă pastilele de dormit , deci ce poți face? Introdu o banana in ceai de scorțișoară .
Bananele sunt bogate in potasiu si magneziu , dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că coaja de banana are , chiar mai mult , potasiu și magneziu decât banana în sine , și este adesea aruncat ca gunoi . Gata cu aruncatul!

Cu această rețetă simplă , puteți obține beneficia de potasiul și magneziul din coaja de banana . Potasiul și magneziul sunt benefice pentru sistemul nervos și sunt foarte bune pentru relaxarea mușchilor . De fapt , magneziul este cel mai important mineral pentru relaxarea musculara si poate reduce crampele musculare , împreună cu alte dureri .
Atunci când sunt stresat , ghici ce mineral este epuizat din organism mai întâi ? Ai ghicit! Magneziu. Ai nevoie de magneziu pentru a face față stresului , permițându- vă să vă relaxați și adormi .
Scorțișoara este buna, pentru că este una dintre cele mai bune moduri de a echilibra nivelul de zahăr din sânge . Atunci cand nivelul de zahar din sange este echilibrat , hormonii pot funcționa într -un mod care permite un somn mai bun . În cazul în care valorile zahărului din sânge sunt dezactivate , atunci s-ar putea avea energie pe timp de noapte , sau să fi obosit în timpul zilei .
Utilizand valoarea terapeutica a bananei , coaja de banana si scortisoara sunt bune pentru insomnie și alte tulburări de somn pentru totdeauna .

Ingrediente :

1 banana organica ( cu coaja )

1 vas mic de apă

Un grăunte de scorțișoară

Pasul 1 :
Pur și simplu taie ambele capete ale bananei ( de sus și de jos ), după cum se arată mai jos :

Pasul 2 :
Puneti banana intr-un vas cu apă . În cazul în care apa este apa de izvor sau purificată într-un fel , chiar mai bine !

Se fierbe timp de aproximativ 10 minute . Stropească scorțișoară în apă , de asemenea. Dacă doriți să adăugați niște ștevie pentru îndulcire , face acest lucru . Stevia ajută la echilibrarea nivelului de zahar din sange.

Etapa 3 : Se mai adaugă scorțișoară , dacă se dorește!

Ca o altă opțiune , puteți pune , de asemenea, coji de fructe și să mancati banana fierta cu scorțișoară stropite pe ea în ziua următoare , dacă doriți ! ( Se recomanda în ziua următoare, deoarece să nu se depună mâncare în intestin pentru a digera chiar înainte de culcare ) .
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts