3 iulie 2016

MIERE ȘI GRAPEFRUIT – combinația FATALĂ pentru calorii! Află acum rețeta acestei minuni naturale!

Grapefruitul are puternice proprietăți antioxidante și antibacteriene. Este o sursă bogată de viatmine: C, A, B, D, E și minerale, ca fosforul, calciu, magneziu, zinc, cupru și mangam.


Ingrediente:


1 grapefruit

1 lingură de miere


Mod de preparare:


Depozitează grapefruitul la frigider pentru că va fi nevoie de el rece. Taie-l pe jumătate și elimină pulpa cu o lingură. Pune miezul și mierea într-un blender și amestecă până când obții o compoziție omogenă.Elixirul miraculos conține componente benefice:


1. Conține pectină, care contribuie la eliberarea colesterolului în exces (prin consumarea regulată de grapefruit, colesterolul este redus cu 15,5% și trigliceridele cu 27%), reduce nivelul de insulină și purifică sângele.

2. Licopenul este foarte benefic în lupta contra toxinelor și substanțelor periculoase din organism.

Câteva înghițituri din acest elixir cu 20 de minute înainte de prânz vor elimina jumătate din cantitatea de calorii consumate.

Grapefruitul conține multe ingrediente care luptă contra răcelilor și previn diferite tipuri de cancer și afecțiuni ale inimii.

Este bine de știut că acest fruct poate amplifica efectele unor medicamente. Dacă ești în timpul unui tratament, este bine să întrebi medicul înainte de a consuma grapefruit. Dacă iei medicație pentru scăderea tensiunii arteriale sau pentru a trata cancerul, este mai bine să eviți acest elixir. Trebuie evitat și în cazul tratamentului cu antidepresive.

Sursa: kilocalorii.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts