11 iulie 2016

Licoarea ce ELIMINĂ CANCERUL din organism! Vezi aici rețeta!

Licoarea obtinuta din minunatul patrunjel afecteaza pozitiv sanatatea organismului datorita nutrientilor pe care ii contine, mentinandu-ne astfel corpul alcalin. Acestia sunt impartiti in doua grupe – uleiuri esentiale in primul rand si flavonoide in al doilea rand.


Patrunjelul este, de asemenea, bogat in vitaminele C, A si K, expertii in domeniul sanatatii recomandandu-l in special toamna si iarna informează 
secretele.com


Iata reteta:


1.5l de apa


Patrunjel, aproximativ 3 legaturi

½ kg lamai

2 lingurite de bicarbonat de sodiu

½ litri de otet de mere


Mod de preparare:


In primul rand trebuie sa ne asiguram ca lamaile sunt bine curatate in special de pesticide. Asa cum v-am prezentat intr-un articol precedent, nu trebuie sa faceti foarte multe, ci sa lasati lamaile scufundate pentru 30 de minute in otetul de mere, apoi sa le spalati la jet de apa foarte bine.

Dupa ce v-ati asigurat ca lamaile sunt bine curatate, taiati-le felii si adaugati-le in cei 1.5 litri de apa. Maruntiti patrunjelul si puneti-l de asemenea in apa respectiva. Nu uitati si de cele 2 lingurite de bicarbonat de sodiu, acesta fiind ultimul ingredient pe care trebuie sa-l adaugati.
Gata! Reteta impotriva cancerului este completa. Nu va ramane decat sa agitati bine continutul si sa-l bagati 12 ore la frigider. Dupa cele 12 ore puteti consuma din preparat in felul urmator: 100 de ml in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Consumand acest preparat timp de 1 luna in fiecare an, te vei alege cu un organism alcalin (cancerul nu se poate dezvolta in mediul alcalin) si pregatit sa lupte cu orice boala necrutatoare.

Sursa: secretele.com
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts