26 iulie 2016

Iți DISTRUGE OASELE dar tu tot o bei! Băutura asta e OTRAVĂ!

Statisticile arata ca Americanii isi iubesc sucurile racoritoare. Le iubesc atat de mult incat cantitati impresionante de sucuri sunt consumare in fiecare zi, si statistic, e vorba de 25%. 25% din toate bauturile ce se comercializeaza in SUA sunt racoritoare.

In anul 2000, Americanii au cumparat 60 de miliarde de litri (aproximativ), sau cam o cutie pe zi de suc (330ml) per cap de locuitor, indiferent de varsta informează andreilaslau.ro

Internetul este plin de informatii cum ca aceste sucuri NU sunt sanatoase, si dau dependenta devastatoare, dar in caz ca acele dovezi nu sunt suficiente, va vom mai prezenta niste informatii care s-ar putea sa va deschida ochii.


SUCUL SI OSTEOPOROZA

Sucurile tip Cola contin cafeina si acid fosforic. Studiul Framingham de Osteroporoza a demonstrat din 2006 a aratat faptul ca un consum regulat de Cola a cauzat o scadere a densitatii minerale osoase la femei, care sunt oricum mai predispuse la pierderi de acest tip.

Conform unor studii, cauza acestui fenomen este excesul de fosfor care previne absorbtia calciului in oase. Mai mult de atat, anumiti experti sustin ca acidul fosforic din Cola scoate calciul din oase.

Asadar, sucurile ar trebui evitate daca suferiti de osteoporoza, sau aveti peste 50 de ani.


OBEZITATE

Daca va intrebati care ar fi unul din factorii cauzatori ai kilogramelor in plus, va puteti uita la sucurile acestea. Ele sunt destul de sus pe lista cauzelor de obezitate. O singura cutie de suc se incrimineaza pentru o jumatate de kilogram in plus, lunar.


AFECTAREA FICATULUI

Cel mai rau lucru pe care il puteti face pentru sanatatea ficatului este sa consumati sucuri. Acestea cresc riscul de ciroza in mod dramatic, ca si consumul de alcool.


AFECTAREA DINTILOR

Aceste sucuri contin foarte mult zahar, si sunt foarte acide, ceea ce afecteaza smaltul dintilor.

PIETRE LA RINICHI

Cola este ‘imbogatita’ cu acid fosforic, cu o abilitate cunoscuta de a afecta tractul urinar. Aceste afectari duc la aparitia pietrelor la rinichi. Consumand sucuri va crestesti acest risc cu pana la 15%.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts