4 iulie 2016

Doctorii au fost ULUIŢI: A scăpat de CANCER cu bicarbonat și încă un ingredient

Vernon Johnson a fost diagnosticat cu cancer de proastată, care ulterior s-a răspândit la oase. El a încercat să scape de cancer cu un tratament DIY la îndemâna oricui, iar încercarea lui a fost una reuşită.


Cancerul lui Vernon Johnson era deja în stadiu avansat, aşa că trebuie să găsească o soluţie salvatoare cât mai repede. Fiul său s-a documentat intens şi a aflat astfel că celulele canceroase nu se pot înmulţi într-un mediu alcalin. Asta înseamnă că Vernon trebuia să optimizeze rapid pH-ul din organism 
informează feminis.ro.

Căutând metode de reglare şi optimizare a pH-ului a descoperit că un amestec făcut din sirop de arţar şi bicarbonat de sodiu poate fi eficient în asemenea situaţii. Vernon a început să consume cu regularitate acest amestec, având totodată un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie bogată în fructe şi legume, precum şi un program bine stabilit de expunere la soare. Şi exerciţiile de respiraţie au făcut parte din noul stil de viaţă al bărbatului, pentru că oxigenul ucide, de asemenea, celulele canceroase.

La câteva luni după ce şi-a schimbat stilul de viaţă, Vernon a mers la medic pentru un set de analize. Doctorul a fost uluit de faptul că boala a regresat.

Încă din anul 2008 când Vernon Johnson şi-a făcut publică povestea, acesta se promovează intens tratamentele alternative pentru vindecarea cancerului.


Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de:


1 linguriţă de bicarbonat de sodiu

1 linguriţă de sirop de arţar

Se încălzeşte amestecul de sirop de arţar şi bicarbonat de soiu la foc mic preţ de 5 minute. Se adaugă o cană de apă şi se opreşte focul.

Vernon a început prin a consuma o linguriţă din acest amestec pe zi, iar apoi a crescut treptat numărul de linguriţe.

În video-ul de mai jos îl poţi vedea pe Vernon preparând remediul despre care susţine că l-a savat!


Sursa: feminis.ro


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts