11 iulie 2016

Descoperire de ULTIMĂ ORĂ a cercetătorilor! Ucide microbii în CÂTEVA MINUTE!

Studiile arata ca rezistenta la antibiotice creste cu o rata alarmanta, ducand la pierderea rolului vital al medicamentului in proceduri medicale precum sectiunile cezariene, implanturile de inlocuire a articulatiilor si chimioterapie. 


Potrivit rapoartelor, pana in 2050, ineficienta antibioticelor va duce la infectii ce vor ucide 10 milioane de oameni pe an.

Oamenii de stiinta de la Institutul de Bioinginerie si Nanotehnologie din Singapore au creat un material, numit oligomer imidazoliu, care omoara microbii rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor imune la medicamente. Compusul este un antibacterian rapid si distruge 99,7% din bacteriile E.coli si 99,9% din ciupercile rezistente la antibiotic precum Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa si Candida albicans, in doar cateva minute, arata bzi.

Inovatia medicala se prezinta sub forma de praf alb, solubil in apa si ar putea fi folosit si in spray-urile utilizate pentru sterilizarea spitalelor.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts