12 iulie 2016

De când mi-a dat sora mea rețeta asta, nu am mai trecut pe la cofetărie! Cel mai Pufos și Aromat CREMȘNIT! Uite cum il fac

Îţi plac prăjiturile cu cremă? Învaţă să faci în casă un cremşnit pufos şi savuros după această reţetă uşoară! TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 15 min Timp de gatire: 30 min Gata in: 45 min


INGREDIENTE
– 1 pachet foi cremşnit (cremeş)
– 250 ml frişcă lichidă

Pentru cremă:
– 500 ml lapte
– 4 ouă
– 4 linguri făină
– 10 linguri zahăr
– 1 plic zahăr vanilat

Pentru servit
– 150 g zahăr pudră

PREPARARE:
1. Faina cu 100 ml lapte se amesteca si se lasa deoparte. Restul laptelui împreuna cu ouale, zaharul si zaharul vanilinat se pun pe foc amestecând continuu.
2. Când fierbe, se pune compoziţ ia de faina cu lapte si se continua fierberea amestecând continuu. Este gata când se obţine o crema groasa. Se lasa sa se raceasca si apoi se mixeaza pentru a obţ ine o crema foarte fina.3. În tava de aragaz se asaza o prima foaie, se toarna crema care se întinde cu o spatula sau cu un cuţ it cu lama groasa, apoi se toarna frisca bine batuta, se niveleaza, se acopera cu o alta foaie si se da la rece de pe o zi pe alta.
4. Se taie cu un cuţ it foarte bine ascu it si se serveste presarata cu zahar pudra din abunden ţa.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts