20 iulie 2016

Copacul care produce O TONĂ de ROȘII pe an!

„Copacii cu roșii” sunt niște hibrizi ce pot crește până la o înălțime de 4 metri, iar coroana lor se poate întinde pe o distanță de 50 de metri. Aceștia produc circa 14.000 de roșii anual, sunt crescuți în sere speciale, iar primele tomate se fac după 7-8 luni de la plantare. 


Dezvoltatorii chinezi ai acestui tip nou de cultură nu au dezvăluit prea multe informații despre modul de încrucișare și creare a acestui „copac” numit Octopus F1, însă au dat asigurări că acesta nu este produsul unui experiment de laborator, ci roadele unei munci exclusiv agricole informează cunoastelumea.roRoșia, numită științific Solanum lycopersicum, este o plantă din familia Solanaceae. A fost cultivată inițial în zona centrală a continentului american iar beneficiile sale pentru sănătate sunt extrem de numeroase. Acestea sunt o sursă inepuizabilă de vitamina A și C, scad colesterolul, reduc tensiunea arterială și apariția altor boli cardiovasculare. De asemenea conform testelor, consumul zilnic duce la o scădere a formării și răspândirii celulelor canceroase din organism.
Sursa: cunoastelumea.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts