2 iulie 2016

Consumati aceasta bautura timp de 5 zile si GARANTAT nu o sa mai SFORAITI NICIODATA!

Sforaitul poate fi foarte enervant pentru partenerul dumneavoastra, mai ales in cazul in care unul din voi nu poate dormi profund, iar celalalt sforaie frecvent. Somnul este esential si suntem cu totii constienti de beneficiile pe care acesta le are. 


In cazul in care nu puteti dormi bine sau partenerul dumneavoastra va tine treaz toata noaptea, din cauza sforaitului lui / ei, va trebui sa tratati urgent aceasta problema, deoarece lipsa de odihna adecvata poate fi echivalenta cu o viata mai scurta si o sanatate mai vulnerabila.


Motive pentru sforait


Mucusul excesiv este unul dintre motivele care te fac sa sforai. Reducerea cantitatii acumularilor mucoase nazale ajuta la curatarea tractului respirator si curatarea gatului. Acest lucru va ajuta sa reduceti sau chiar sa preveniti sforaitul. Un pahar din acest suc, pe care il vom prezenta in continuare, este unul dintre cel mai simple moduri de a opri sforaitul. Cititi aceasta reteta si incercati-o si dumneavoastra. Sau puteti pregati acest suc pentru partenerul dumneavoastra, pentru ca stiti ca amandoi veti beneficia de absenta sforaitului.


Suc pentru stoparea sforaitului


Urmatoarea reteta contine beneficii ale alimentelor, cum ar fi morcovii, care faciliteaza expectoratia, ajutand la decongestionarea tractului respirator. Beneficiile acestui aliment, servit sub forma de suc, pot fi mai mari decat daca consumati morcovul in mancaruri obisnuite. Este indicat sa preparati sucuri din alimente crude si sa beti aceste sucuri in momentul prepararii lor pentru a spori proprietatile lor benefice. Ghimbirul impreuna cu lamaia, va poate ajuta sa evitati uscarea gatului, deoarece stimuleaza secretia de saliva, astfel incat puteti evita sforaitul deoarece, ajuta la o respiratie usoara.


Ingrediente:


• 2 mere

• 2 morcovi

• 1/4 de lamaie

• bucata de dimensiunea degetului mare de ghimbir


Mod de preparare:


Pentru prepararea acestui suc nu aveti nevoie de experienta culinara multa, pur si simplu trebuie sa amestecati toate ingredientele intr-un blender si sa obtineti un suc pe care sa-l consumati apoi. In cazul in care este posibil, alegeti ingrediente organice. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca multe produse si alimente pot agrava sforaitul, astfel incat e bine sa evitati urmatoarele:

• excesul de alcool

• fainurile rafinate

• prea multa ciocolat
a

• alimente grase si prajite

• alimentele procesate

Eliminati aceste alimente din dieta sau reduceti aportul lor si veti observa, de asemenea, cum sforaitul se va reduce. Incercati sa beti suc proaspat din legume si fructe crude. Acest lucru va reduce mucusul la nivelul tractului respirator, va reduce sforaitul si va imbunatati, de asemenea, starea dumneavoastra generala de sanatate.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts