3 iulie 2016

Ce trebuie să faci pentru ca părul să îți crească într-un timp foarte scurt

Dacă râvnești după un păr voluminos și radiant, avem rețetea ideală pentru tine! Surprinzător, nu multă lume știe că sucul de ceapă roșie poate fi eficient în redurecea căderii părului, 


prevenirea albirii acestuia și în același timă în accelerarea procesului de greștere a noilor fire de păr și de îmbunătățire a calităților acestora.

Deși creșterea părului este influențată de genetică, există numeroși alți factori care, de asemenea, provoacă pierderea podoabei capilare.

Totuși, acest remediu natural știut din generații în generații poate stimula semnificativ creșterea părului. Tratamentul cu ceapă roșie este atât de eficient încât îl folosesc și celebritățile de la Hollywood. Un număr de studii au arătat faptul că ceapa previne căderea părului cu 87%.

Chiar și dermatologii confirmă că prin intermediul acestui tratament nu există efecte secundare ale părului și scalpului. Ceapa este foarte bogată în sulf, lucru care stimulează producția de colagen esențial creșterii părului.

Mai mult, zeama de ceapă este extrem de benefică pentru îmbunătățirea circulației sanguine a scalpului, pe lângă minimalizarea inflamațiilor pielii datorită proprietăților antibacteriene.
Un lucru e sigur, faptul că ceapa îți face părul mai rezistent, deschide foliculii de păr și previne infecțiile scalpului.

Persoanele care au pus în aplicare această metodă au spus că dă roade după numai o lună!


Rețeta:


Curăță și feliază 2-4 cepe și dă-le prin blender sau stoarce-le de suc într-un storcător.

Adaugă o lingură de miere în acest suc și amestecă foarte bine.

Masează scalpul cu această mixtură și las-o să acționeze timă de 15 sau 30 de minute. Mirosul este puternic, dar cu siguranță va merita efortul. Poți să ții această mixtură chiar și o oră dacă ai timpul necesar.

După acest tratament spală-ți părul așa cum ai face-o în mod normal.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts