3 iulie 2016

Bombe de oxigen – acestea sunt plantele care purifică rapid aerul din casă!

Creștem diferite plante în interiorul casei pentru a avea mai mult oxigen și pentru abilitatea lor de a curăța aerul de toate toxinele și praf. Este cu siguranță un plus în menținerea sănătății.


NASA a condus o cercetare asupra plantelor domestice și a descoperit câteva specii care sunt capabile să filtreze aerul și să elimine substanțele organice.

Aceste plante curăță aerul de praf, vopsea, materiale de construcții, etc.

Iată cele 6 plante pe care trebuie să le crești în casă:

Aloe: Aceasta este o plantă specială deoarece este capabilă să crească nivelul de oxigen din casă. Absoarbe dioxidul de carbon, monoxidul de carbon și formaldehida. O plantă de aloe poate substitui 9 purificatori biologici de aer.

Ficus (Ficus Elastica): Aceasta este o plantă ușor de crescut, deoarece nu are nevoie de foarte multă lumină. Este foarte utilă pentru purificarea aerului. În orice caz, trebuie mare atenție dacă ai copii sau animale, deoarece frunzele ficusului pot fi otrăvitoare.

Iedera ( Hedera Helix): Fiecare casă ar trebui să aibă această plantă. Poate elimina 60% din toxinele din aer în mai puțin de 6 ore, din momentul în care este amplasată în cameră.

Planta păianjen (Chlorophytum Comosum): La fel ca și ficusul nu are nevoie de foarte multă lumină. Este foarte eficient în absorbția de toxine din aer, cum ar fi monoxidul de carbon, formaldehida și benzină. Această plantă poate curăța pe o rază de aproximativ 200 m².

Limba soacrei (Sansevieria Trifasciata “Laurentii”): Este o plantă foarte durabilă și rezistentă. Necesită la fel, foarte puțină lumină pentru a face fotosinteză. Elimină eficient toxinele și produce o cantitate considerabilă de oxigen în timpul nopții.

Crinul păcii (“Mauna Loa” Spathiphyllum): Este foarte eficace în purificarea aerului, eliminând tricloretilena și formaldehida.

NASA specifică faptul că orice casă ar trebui să aibă 15-19 astfel de plante în 500 m². În cazul unei case de 80 m², 3 sau 4 pante sunt suficiente. Aceste plante sunt ideale mai ales în dormitor.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts