2 iulie 2016

Ati auzit de APA ALCALINA? INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR, CURATA ORGANISMUL DE TOXINE SI PREVINE CANCERUL! Iata cum o puteti obtine

Aciditatea si alcalinitatea se determina pe baza factorului ph-ului. Mediu acidic este considerat cel care are o valoare a ph-ului sub 7, in timp ce ph-ul peste 7 este mediul alcalin.


Pentru ca organismul nostru se bazeaza pe apa, este logic ca ph-ul sa aiba o mare influenta asupra corpului si a sanatatii noastre.

Din acest motiv, este foarte important sa aveti grija de echilibrul ph-ului. Din pacate, in zilele noastre ne confruntam cu hrana de proasta calitate si alimente procesate, printre care cele mai periculoase sunt: zaharul, faina alba, cofeina si alcoolul. Aceste alimente creeaza un mediu acid in corpul nostru, afecteaza in mod negativ sanatatea si reduc rezistenta sistemului nostru imunitar.

De aceea, oamenii ar trebui sa aiba grija de alimentele pe care le consuma si trebuie, de asemenea, sa bea apa alcalina, care poate contribui la imbunatatirea generala a organismului.
Valoarea ph-ului apei alcaline este cuprinsa intre 8 si 9 si este considerata a avea un efect foarte pozitiv asupra sanatatii.


APA ALCALINA


• 2 litri de apa imbuteliata

• 1 lamaie (de preferinta organica)

• 1 lingurita de sare de Himalaya

Pur si simplu luati un borcan curat de sticla si umpleti-l cu apa. Adaugati lamaia pe care ati tocat-o anterior, nu o stoarceti. Daca nu utilizati lamaie organica, indepartati coaja. Apoi adaugati sarea, inchideti borcanul si lasati sa actioneze timp de aproximativ 12 ore la temperatura camerei. Se beau trei pahare de apa alcalina dimineata pe stomacul gol, iar corpul dumneavoastra va fi foarte recunoscator pentr un astfel de inceput de zi.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts