3 iulie 2016

Apasa-ti degetul aratator timp de 60 de secunde: Efect uluitor asupra organelor!

Apasa-ti degetul aratator timp de 60 de secunde: Intreaga lume este uimita de efectul pe care acest truc il are asupra organelor! Ca ramura a medicinei orientale, reflexologia este o tehnica de masaj al punctelor reflexogene ale organismului, situate pe suprafata corpului, 


la distanta fata de organele pe care le reprezinta; fiecare organ isi are o zona de proiectie la nivelul picioarelor, mainilor, limbii, urechii, ochiului, etc., reflexoterapia vizand restabilirea echilibrului energetic al tuturor organelor. Dupa cum afirma medicina chineza, exista practic o „roata a succesiunii afectiunilor organice“, astfel incat un organ odata afectat, in timp va determina si afectarea celorlalte organe caci organismul uman este un sistem viu.

De cele mai multe ori apelam la medicamente atunci cand ne doare ceva. Cel mai indicat este ca atunci cand simtim ca ceva nu este in regula, sa ne adresam medicului. In acest articol va vom prezenta cum va poate ajuta presopunctura, In lumea occidentala, reflexologia pretinde ca fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mainile noastre.


Iata cum:


Degetul mare
este conectat cu inima si plamanii, Daca ai un ritm cardiac accelarat, freaca degetul mare si trage-l.

Degetul aratator este conectat cu stomacul si colonul. Daca suferi de constipatie sau dureri abdominale, apasa-l si freaca-l timp de 60 de secunde(1 minut). Te vei simti mai bine intr-un timp scurt.

Degetul mijlociu este legat de intestinele subtiri, inima, sange si sistem respirator. De fiecare data cand te simti obosit, ai insomnii sau greata, intinde degetul mijlociu si freaca-l.

Inelarul este legat de starea de spirit. Maseaza acest deget si te vei simti mai bine.

Degetul mic
este legat de rinichi, dar si de zona capului si a gatului. Ori de cate ori ai o durere de cap sau in gat, maseaza acest deget si te vei simti mai bine.

Palmele sunt legate de sistemul nervos. Pentru a te simti mai bine trebuie doar sa bati din palme. Astfel se stimuleaza circulatia sangelui.

Acest articol este pur informativ si nu inlocuieste sfatul medical de specialitate

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts