29 iunie 2016

Se prepară în 5 minute, beți timp de 5 zile, și veți pierde 5 kilograme!

Depunerile excesive de grăsime vă pot afecta grav starea generală de sănătate. Greutatea în exces poate duce la hipertensiune arterială, diabet zaharat, boli de inimă, tulburări ale funcției biliare, etc, astfel, obezitatea este o amenințare serioasă pentru inima dvs, rinichi, ficat, precum și șolduri, genunchi și articulații.


Menținerea greutății normale a corpului este esențială pentru un corp și o minte sănătoasă. Așa că, dacă doriți să reduceți masa corporală totală, această băutură este soluția potrivită pentru dvs.


Ingrediente


1 lămâie

60 g de pătrunjel

300 ml de apă

Mod de preparare


În primul rând, stoarceți lămâia și tăiați mărunt pătrunjelul. Puneți ingredientele într-un castron și turnați apă peste ele.

Beți această băutură pe stomacul gol, timp de 5 zile. După aceea, faceți o pauză de 10 zile. Repetați întreaga procedură, dacă este necesar.

Această băutură stimulează metabolismul și procesul de ardere a grăsimilor, oferă energie, vă asigură cu vitamine și minerale și elimină excesul de toxine din organism.

Pătrunjelul acționează ca un diuretic, ceea ce înseamnă că elimină excesul de apă din organism.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.


Sursa: oglinda.tv
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts