25 iunie 2016

PEPENII, mai TOXICI ca niciodată. Evită să mănânci acest tip de pepeni

Cand vine vara te gandesti la un pepene verde mancat la un picnic sau chiar in casa pentru a te hidrata si pentru a-ti potoli pofta de dulce. Se spune ca pe timpul verii nu exista un picnic complet daca nu se termina cu savoarea unui pepene verde bine copt si suculent, pe care sa-l imparti cu toata familia.


Pepenele verde pe care il imparti cu familia este acum mai toxic ca niciodata. Fermierii romani au inceput sa practice unele metode neortodoxe prin intermediul carora au ajuns sa mentina cat mai proaspeti pepenii verzi.

Au inceput sa-i culeaga mai devreme, injectandu-i ulterior cu un compus chimic numit Forclorfenuron, compus ce care capacitatea de a pastra fructul proaspat pentru mai mult timp. Chiar daca pepenele a fost cules mai devreme, acest produs chimic cu care este injectat ar facilita coacerea artificiala si pastrarea in “stare buna” pentru un timp indelungat.


Continuarea pe secretele.com
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts