30 iunie 2016

Modul prin care puteți îndepărta TARTRUL chiar LA TINE ACASĂ, NATURAL

Tartrul este rezultatul acumularii in exces a bacteriilor in cavitatea bucala, care netratat, poate cauza gingivita si periodontita. Incearca aceste remedii de casa si spune "la revedere" placii bacteriene (tartrului).


Aceste remedii sunt solutia ideala pentru persoanele care urasc sa mearga la dentist. Fiecare dintre ele ofera acelasi rezultat cu al unei sedinte la medicul dentist.


Daca sunteti un iubitor al alimentelor dulci, bogate in carbohidrati (paine alba, biscuiti, fructe confiate), sau daca sunteti fumatori, tartrul este ceva ce nu se poate evita.

Remediul nr.1


Ingrediente:


30 de grame de coaja de nuca


200 de ml de apa


Mod de preparare:


Puneti cojile de nuca intr-un ibric, peste care adaugati apa. Fierbeti amestecul timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se strecoara, apoi se inmoaie periuta de dinti in lichidul rezultat. Efectuati un periaj de 5 minute. Repetati tratamentul de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara).


In 10 zile placa bacteriana ar trebui sa dispara!


Dacă acest remediu nu funcționează, puteți găsi mai multe remedii aici: secretele.com
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts