30 iunie 2016

Iți apar pete roșii pe corp? Trebuie să știi că apariția lor nu este deloc întâmplătoare. Uite ce poți să faci

Probabil foarte multi dintre voi nu cunoasteti semnele pe care organismul ni le transmite in cazul in care este acaparat de metalele grele. Si mai rau este ca odata instalate in organism, aceste metale grele atrag ca un magnet si celelelate toxine, 


in special cand organismul este bombardat de atacuri chimice multiple, in urma consumului alimentelor procesate si nu numai, noteaza secretele.com.


Cum aflam daca avem mercur in organism?


– Mergeti si faceti-va un dus cald (nu fierbinte)

– Dupa ce ati terminat de facut dusul, incercati sa nu va stergeti cu prosopul

– Iesiti din cada si priviti-va in oglinda

– In cazul in care observati pe piept, aparitia unor pete rosii, ( asa cum se vad in imaginea de mai sus) acesta este semnul ca organismul contine o cantitate mare de mercur!


Cum a ajuns aceasta cantitate mare de mercur in corp?


– prin simplul consum al alimentelor ce contin mercur, cum ar fi pestele oceanic.

– prin respiratie, populatia cea mai expusa fiind cea care locuieste in zone poluate de arderea carbunelui

– prin plombarea dintilor cu amalgam dentar

Ideea este ca nu toate persoanele acumuleaza acest mercur in corp, deoarece aceasta depinde foarte mult de capacitatea organismului de a elimina metalele grele in mod natural. Unele persoane il elimina fara probleme, altele nu.

Problemele cele mai frecvente apar la acele persoane al caror organism nu este capabil sa elimine mercurul in mod natural.

In cazul in care te numeri printre persoanele care in urma efectuarii testului de mai sus (acela cu dusul) prezinta pete rosii pe piept, trebuie sa stiti ca aveti o cantitate insemnata de mercur in organism si sunteti predispusi la aparitia bolilor cronice cum ar fi: bolile cardiovasculare, bolile neurologice, bolile autoimune, bolile de rinichi, cancerul….etc.


Cum pot elimina mercurul din organism?

Continuarea o puteți găsi aici: secretele.com
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts