26 iunie 2016

Incearcă o PIZZA super bună chiar la tine acasă! Iată cum se face

Această pizza face parte din rețetele care se prepară foarte repede din ingrediente pe care le aveți în frigider. Pizza la tigaie este o gustare perfectă atunci când nu aveți mult timp la dispoziție și doriți ceva rapid, gustos și ușor de preparat. 


Aluatul este unul lichid, preparat din smântână, maioneză, ouă și făină. Cu toate astea are un gust excelent, se mănâncă foarte repede și merită să o încercați.

INGREDIENTE


– 4 linguri de smântână

– 4 linguri de maioneză

– 2 ouă

– 9 linguri rase de făină


MOD DE PREPARARE


Amestecați toate ingredientele pentru aluat. Veți obține un aluat lichid de consistența smântânii. Turnați aluatul în tigaie și deasupra puneți umplutura preferată (cârnați, șuncă, ouă, roșii și altele).

Dacă doriți puneți deasupra un strat fin de maioneză și apoi un strat generos de cașcaval ras. Vă recomandăm să puneți un strat dens de cașcaval.
Puneți tigaia la foc mediu pe câteva minute. Acoperiți imediat tigaia cu un capac și când observați că cașcavalul începe să se topească, luați tigaia de pe foc. Pizza este gata, serviți-o fierbinte!

Sursa: bucatarul.tv
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts