2 iunie 2016

Doresti sa scapi de punctele negre? Iata un secret indian

Tenul fara pete sau impuritati este o tinta pentru toata lumea, mai ales pentru femei. Se pare ca aparitia frecventa a punctelor negre este cel mai mare impediment in atingerea acestui tel. Aceste umflaturi care se vad deseori pe fata, apar, de fapt, din cauza excesului de ulei sau a porilor blocati.Cand acesti pori, sau glandele sebacee produc cantitati excesive de ulei, porii se extend si se ingroaja. Apoi, uleiul intra in ei si se intareste gradat, ducand la aparitia punctelor negre.

Producerea uleiului in porii nostri este crescut din cauza dezechilibrelor hormonale, mai ales din anii adolescentei, ai menopauzei, sarcinii sau cand consumam frecvent mancaruri prajite.

Eliminarea punctelor negre va fi mai usoara daca incepi sa folosesti produse neuleioase, precum si remedii naturiste care le vor indeparta cu eficienta. Urmatorul videoclip iti va oferi niste ponturi despre modul in care sa scapi de punctele albe sau negre sin jurul nasului sau de pe orice alta zona a fetei in mod natural, si rezultatele te vor incanta!
Autor: Mihaela, sfatulsanatos.com


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts