23 iunie 2016

A baut suc de morcovi in ​​fiecare zi, timp de opt luni. Ce i s-a intamplat dupa aceea este un adevarat miracol

Anne Cameron este autorul a numeroase carti pentru copii, dar in aceasta poveste, este un personaj cheie. Dupa stabilirea diagnosticului de cancer de colon, ea a devenit tot mai populara. In iunie 2012, a aflat ca are cancer in a treia faza si a fost operata. 


Aceasta nu este prima ei intalnire cu aceasta boala teribila. In 2005, sotul ei a murit de cancer pulmonar, chiar si dupa ce a mers la chimioterapie. Anne a refuzat sa fie tratata in acelasi mod ca si sotul ei si sa mearga la chimioterapie.

Povestea ei a fost scrisa pe un blog, unde care oamenii i-au oferit diferite etape alternative de vindecare ale cancerului.

„Am fost supusa unei interventii chirurgicale pentru cancerul de colon in iunie 2012 si apoi am refuzat tratamentul cu chimioterapie. M-am simtit bine, dar dupa sase luni s-a raspandit cancerul la plamani si a intrat in faza a patra”, a spus ea.

Anne spune ca isi petrecea timpul cercetand si astfel a gasit povestea lui Ralph Cor, care la numai 26 de ani a avut cancer de piele. Ea a impartasit povestea ei despre tratamentul sau impotriva cancerului, care a constat in consumul de 2,5 kg de suc de morcovi zilnic.

Anne a inceput sa bea suc de morcovi in ​​fiecare zi cu aceeasi doza zilnica. Dupa opt saptamani, ea sustine ca studiile medicale au aratat ca, cancerul si-a oprit raspandirea, tumorile si limfaticii glandelor au inceput sa scada.

Dupa patru luni, tesuturile s-au intors la ciclul lor regulat si tumora a inceput sa scada. Dupa opt luni de studiu tomografia a aratat ca cancerul a disparut. In mod evident, sucul de morcovi are proprietati anticancerigene naturale si carotenul din morcovi previn raspandirea celulelor tumorale.
Sursa: bewoman.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts