13 aprilie 2017

Acesta este ingredientul care îți strică salata de boeuf pentru Paște. Nu îl mai folosiţi!

Salata boeuf este un preparat care nu lipsește de pe masa românilor de Sărbători, iar gospodinele deja caută tot felul de rețete pentru a-și impresiona invitații de Paște. 






Noi vă dăm câteva sfaturi pentru a face o salată cu un aspect perfect și extrem de gustoasă. 

- folosiți cartofi dulci, deoarece au un gust mai rafinat și sunt mai sănătoși; 

- aveți grijă ca morcovii să fie proaspeți, deoarece pot lăsa un gust amărui în salată; 

- puneți castraveți murați în sare, nu în oțet, pentru că maioneza poate căpăta un gust accentuat de oteț; 

- nu amestecați ingredientele în același bol până nu aveți maioneza preparată;

Cel mai important aspect este să nu folosiți mezeluri, ci carne fiartă. Foarte multe gospodine pun parizer, fără să știe că în 2 zile acest ingredient devine nociv pentru organism în combinație cu maioneza. Mai mult decât atât, preparatului schimbă gustul preparatului. 

De aceea, vă recomandăm să fierbeți carne de vită sau de pui și să o tăiați cubulețe. Este mult mai sănătoasă și cu siguranța salata va fi lăudată de musafiri.

Sursa: eskape.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts