18 martie 2017

REŢETĂ DE POST. Secretul celui mai bun borș călugăresc

Borș Călugăresc – 4 porții






INGREDIENTE: 

  • 1 kg foi de varza
  • 2-4 cepe de marime medie 
  • 2-3 bucati ardei gras
  • 1 morcov, 2-3 rosii medii
  • 100 ml ulei, bors
  •  sare
  • o legatura de leustean.


MOD DE PREPARARE: 


- Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin  rozatoare. 
 
- Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa. 

- Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile taiate felii si borsul. 

- Se sareaza dupa gust. 

- Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se adauga leusteanul tocat.


Sursa: ganduridinierusalim.com
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts